I går var jeg i Kongsberg, -konkurranseleder i Lydighetsringen. Det ble en lang dag, reiste herfra kl 6 og var hjemme kl 2030. Var derfor godt å kunne bruke dagen i dag i skogen med egne hunder.

Vi møttes kl 11 i dag, Berit, Astrid, Sven-Erik og jeg.(Berit hadde med mann og barnebarn også.)
Jeg gikk først opp et vanskelig spor til Norton, det gikk langs sti, over stier og fram og tilbake på noen bergrabber der vinden blåser fra alle kanter og det bruker å være mye rådyr. Mye folk med og uten hunder var ute og gikk på stiene idag, så det ble flere krysninger i sporet hans. Han måtte virkelig jobbe, men han løste oppgaven fint smiley Pascal og Norton fikk også noen runderingsslag, og Albin trente på innkomster med løsbittet. Dyktig Albin, dette kommer til å bli bra. Linus og jeg øvde oss på feltsøk. De to-tre første gangene jeg sendte ham ut ble det mye spring og lite søk, men etterpå ble det slett ikke så verst smiley Har slitt med at han helst vil ha gjenstander for seg selv- de tingene han har funnet har han først drept, for deretter å legge seg på god avstand fra meg for å partere dem. Så jeg har trent masse på apport av forskjellige gjenstander og tilbake til meg og avlevere. I dag var DEN STORE TESTEN på om det ville fungere “på ordentlig” med 50 meter ut – søke – gripe – tilbake til meg. Og YES! Det fungerer smiley Ikke noe tull, full fart tilbake til meg og inn på plass med gjenstandene. Herlig! Disse øyeblikkene når de tingene man har slitt med og jobbet med endelig fungerer, er den aller beste betalingen for alle timene man har terpet og terpet.

Avsluttet skogsdagen med en liten joggetur (3 km) med Linus og Ascot på skogsstiene.
Selma var ikke med i dag, hun løp inn i hundegården da hun forsto at det var bilkjøring på gang i formidag, og nektet å bli med. Og voksne damer skal man høre på, de skal få lov å bestemme litt selv hva de vil gjøre…

Har forøvrig fått meg et akvarium – et hjørneakvarium på 128 liter. Kjøpt brukt og fiks ferdig med “all inclusive”,- filter, varmekolbe, grus, planter og fisk. Har hatt det i ei uke nå, og det ser ut som fiskene trives.