I morgen tidlig er det jobb igjen. Egentlig like greit, tror hundene hadde blitt lei av trening dersom jeg skulle hatt fri lenger. Har hatt noen fine treningsøkter sammen med Berit og Norton i det fine påskeværet. Var på jobb i går, fordi jeg skal ha fri på torsdag, og det var greit å jobbe inn den dagen synes jeg. Da slipper jeg å bruke feriedager eller opptjent avspasering. Blir en kjapp liten Aalborgstur, -reiser ned på onsdag kveld og hjem på torsdag kveld.
Fredag var vi i Drammen på et kelpie-kenneltreff. Moro å treffe Linus sine halv og helsøsken med eiere igjen. Og også de aller minste Deepeyes’ene på bare 3 månedersmiley
Linus har fortsatt mange andre interesser, så det gjelder for meg å ha fullt fokus, ikke tillate at han holder på med tulleting, og samtidig gjøre det morsomt å gjøre ting sammen med meg. Tror vi skal få det til etterhvert. Jeg må bare bruke den tida det tar og ikke miste tålmodet. Har trent på litt forskjellige øvelser i påskeuka. Eller, -“trene på øvelser” er vel å ta i. Jeg forsøker å gjøre det morsomt, og vi leker derfor bare inn noen flere momenter.Gå foran i line, hopp over hinder, – både framhopp med og uten sitt, og tilbakehopp. (Ikke i én og samme lek, da) Han har løftet og båret på både 1 og 2 kilos apporter, og han har fått løpe ut og hente metall-apporten. Og vi har trent på å hente og komme tilbake med apporter type feltgjenstander. I går og i dag har vi også forsøkt oss på første leksjon i innlæring av flat dekk. Tror jeg har funnet en inngangsnøkkel til øvelsensmiley

Ascot øver på Rallylydighetsmomenter, han mestrer klasse 3 øvelsene nå, og de fleste av Eliteøvelsene også. Ser i terminlista at det er noen stevner på forsommeren som vi kan melde oss på.

Var på Mjøsisen i dag, jeg på ski og Linus løp løs. Båndtvang til tross, – midt på isen kan det da ikke gjøre noe å ha løs hund. Ingen mennesker, ingen dyr, ingen fugler, bare snø og is.smiley

Her er vi ute på tur i scooterløypa hele gjengen. (FØR båndtvangen smiley)