Var i Drammen i helga for å gå Rallylydighet med Ascot. Et stort stevne med mye folk og hund i hallen siden de arrangerer rally, vanlig lydighet, agility og valpeshow samtidig. Traff masse kjentfolk ved lydighetsringene og også ved rally-ringen.
Gratulerer til alle kjente med gode resultater smiley

Jeg var der i fjor også, da overnattet jeg på et rimelig og greit motell mellom Drammen og Lier. Så da ble det samme overnattingsted denne gangen også. Vi fant et stort jorde i går ettermiddag like ved. Det var noen få cm med hard snø, så der fikk alle tre hundene løpe og leke en halvtimes tid. Var glad for at de kunne være med inn på rommet etterpå, for det var hele 14 minus i Drammen i natt. Det hadde ikke gått an at de skulle bo i en kald bil.

Da jeg meldte på de tre stevnene jeg har gått de siste to helgene, så tenkte jeg i mitt overmot og vanlige optimisme at med tre stevner i klasse 3 så hadde vi tre opprykks-napp og at vi dermed skulle være klare for Elite smiley Vel, det gikk ikke akkurat slik… Det ble to disk og en 1.premiesmiley Forrige helg fikk jeg ikke med meg hvordan den ene øvelsen skulle være. Jeg glemte en sitt. Og når man ikke utfører rett øvelse blir det disk. I går var det Ascot som utførte feil øvelse. Stå under marsj ble til dekk under marsj. Da jeg gjorde øvelsen om igjen, la han seg enda en gang. Men i dag gikk alt mye bedre. Fikk to feil som kostet 3 poeng hver, ellers fungerte alt greit. Da er det to 1.premier til (minimum 190 poeng av 200 oppnåelige), så er vi i Eliteklassen. Moro å ha funnet en aktivitet som passer for Ascot også. (Agility kunne han nok blitt ganske god på også, hvis han hadde hatt en bedre fører) smiley
Jeg passa på å ta med Linus inn i hallen et par timer både i går og i dag. I dag oppførte han seg veldig bra (i Linusmålestokk) Men de første 15 minuttene i går var han på en annen planet, han trodde visst at alle valpene, alle menneskene og alle de andre hundene var der for at han skulle få hilse og leke og være sosial med dem alle. Men han landet etterhvert, og han klarte fint å sitte sammen med meg og se på lydighetsfolket. Trente litt inne i trengselen ved agility- og lydighetsringene også, – noen innsitter og noen steg fri ved fot. Og dekk-bli og sitt-bli med meg på 5-6 meters avstand mens folk og hunder passerte mellom meg og Linus.

Greie hunder å ha med på motell alle tre. Det kom et bjeff fra Selma og fra Linus i dag tidlig da naboen kom ut og passerte rett utenfor vinduet vårt, utover det var det ikke noe tull.


Linus tar livet med ro på motellet