Har fått røde kinn etter en flott utedag sammen med egne hunder, Berit med barnebarn Marte og Norton og Bixi.
Først en lydighetsøkt. Ascot først, vi skal på Rallylydighetsstevne til helga, og vi sliter med den der “berøringsøvelsen”. Håper bare at den øvelsen ikke er med. Ascot vrir seg omtrent 180 grader rundt når noen kommer bort for å ta på ham. Tror vi fort kan diske på den smiley
De andre øvelsene går rimelig greit, men jeg antar at vi får trekk for at han er urolig i ståøvelsene. Jeg er forøvrig ikke helt sikker på om jeg har forstått hvordan alle øvelsene i klasse 3 skal utføres smiley Hadde sikkert vært smart å gått et videregående kurs…
Linus: Synes det går bedre og bedre med treningen. Han er mer fokusert og konsentrert. I dag fikk vi trent på “ikke hoppe på og slikke og spise på mennesker” også. Det var flere hundefolk som dukket opp på treningsplassen i finværet, så da passet jeg på å bruke dem som “figuranter”. Ellers ble det trening på lineføring, bli sittende og bli liggende, gå foran i line og apportering. Gikk et ca 100 meter langt spor på travbaneparkeringen til slutt før vi dro hjem. Han har ingen problemer med å gå spor der selv om det er mye tråkk av hester og mennesker. I dag var det også turgåere som krysset sporet vårt en 30-40 meter foran oss. Linus stoppet opp og tittet litt på dem før han satte nesa ned i sporet igjen og gikk videre smiley Apportene legger jeg godbit under, uten godbit har han ikke tid til å ta dem opp eller markere.
Tok noen bilder i finværet også. Jeg tok av bånd og halsbånd mens jeg fotograferte, og glemte selvfølgelig å ta med båndet da vi dro hjem. Oppdaget at jeg manglet et leiebånd da vi skulle gå en tur litt senere på dagen, så da ble det en ekstra biltur ned til travbana. Heldigvis lå båndet der enda smiley
Håper det blir mange slike fine dager framover.