Skulle ha mer tid til meg selv dette året… Hittil har det vært en del ekstra timer på jobben, og ikke så veldig mye tid til overs, men det er forhåpentligvis kortvarig. Denne helga jobber jeg fulle dager for å jobbe inn noen fridager til uka. Da går turen til Monte Carlo sammen med Mannen. Det ser jeg fram til, turen har vært planlagt en god stund.

Har gått en liten skitur hver kveld denne uka. Trenger å komme ut etter lange arbeidsdager ved PC’en. Har hatt med Linus, da har han fått løpe fritt. Skiløypa jeg går i er ikke verdens mest trafikkerte skiløype, og skulle vi møte noen i kveldsmørket er jo hodelykter synlige på lang avstand slik at jeg kan få hanket inn villdyret. Det går ikke an å gå der uten lykt, det er i så fall risikosport!

I kveld tok jeg med alle tre firbente og lot de løpe som de ville i løypa. Sjansen for å møte andre skiløpere i 16 minusgrader en lørdagskveld i svarteste skogen i Biri Øverbygd anser jeg som minimal.
Jeg synes det er så utrolig flott i vinterskogen på kvelden. Det gnistrer i snøen, på himmelen blinker tusen stjerner, og når det er så kaldt som nå knirker snøen for hvert stavtak. Heftig med tre par lysende gule øyne i skinnet av hodelykta også 🙂

Fikk en suss som takk for turen.