Var kaldt hos oss i dag også,- som hos alle andre…

Minus 18.7 på morgenen gjorde at jeg var glad for vinterveden min i dag. Har matet Jøtulen i absolutt hele dag. Morgenen ble benyttet til å klippe ned Ascot. Pakket ham derfor godt inn i dekken da vi gikk ut etterpå. Vi gikk i skogen i ca 2 timer. Skogsveien er full av is, så der er det livsfarlig å gå, derfor gikk vi inne i skogen i stedet. Et par desimeter med snø, men det underste laget er ganske hardt, slik at det er greit å gå likevel.

Slitne og fornøyde hunder etterpå.

I ettermiddag/kveld har Linus og jeg trent metallapport og apport av løsbitt. Holde fast, gripe-inn på plass, og ut og hente-inn på plass-og avlevere. Trinn to i treninga blir å bruke treningskamerater til å holde bittet, og få Linus til å løpe ut til dem og hente bittet.

Har også trent litt inn på plass med kassemetoden.

Treningen har foregått inne i kveld, – alle kuldegradene ute frister ikke…

I går var vi i Moskogen med Berit, Norton og Bixi. Spor og felt. Linus går veldig bra spor nå. Sikker i vinkler, konsentrert og fin i sporet, takler krysninger fint, og klarer også 8-10 meter sporoppsøk. Mangler “bare” få på plass pinneplukkingensmiley

Hunene fikk et feltsøk også, Norton er imponerende i feltet, effektiv og rask. Linus må ha påvirkning. Han får se Berit kaste gjenstand ute på 50 meter, så tar jeg ham bort mens Berit kommer tilbake, jeg sender ut en superivrig Linus som løper som bare f…, finner gjenstand og kommer tilbake til meg med like stor fart og får gå rett i lek smiley

Moro!

Fotograferte litt i dag, men jeg har klart å tukle med kameraet slik at det ble satt på manuell fokus på slutten av turen. Det så jeg ikke før jeg kom hjem. Slik er det å ha dårlig nær-synsmiley Synd, for ellers hadde det blitt mange fine bilder av Linus og Selma som lekte “sisten”.