Utrolig godt å komme hjem fra jobb/hotell-helg. Er sliten etter å ha vært konkurranseleder to dager på rad på Dogs4All. Klasse 3 på lørdag, og klasse Elite i dag. 31 av Norges beste ekvipasjer i ringen smiley Jeg har sagt det tidligere også,- det er moro å være konkurranseleder, men jeg må virkelig jobbe med meg selv for å holde oppe konsentrasjonen. Derfor blir jeg så utrolig sliten i hodet etter en slik helg.

Fikk veldig hyggelig tilbakemelding fra en av deltakerne i dag på jobben jeg gjorde i ringen. Tusen takk, jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger både på et som jeg gjør bra og det som kan gjøres bedre. smiley Jeg ønsker at alle skal lykkes og ha en god opplevelse i ringen, og jeg forsøker derfor så godt jeg kan å være ryddig og tydelig når jeg fungerer som konkurranseleder.

Alle tre hundene var med i helga. Reiste tidlig-tidlig på lørdag morgen for å slippe en ekstra natt på hotell. Parkeringen som vi fikk gjennom Norsk Kennel Klub var i oppvarmet P-hus under utstillingshallen. Ros til NKK for det. I fjor måtte vi parkere inne i byen i et kaldt P-hus. Jeg hadde tenkt at alle tre kunne ligge i bilen natt til søndag, men slik gikk det ikke. Jeg gikk ut for å lufte dem for siste gang ca kvart på 11 på lørdagkvelden. Da jeg kom tilbake til P-huset var alle dører låst! De stengte kl 2300, og åpnet igjen kl 0700 smiley

Så da ble det hotellopphold på alle tre natt til søndag. Det gikk mye bedre enn forventet. Linus er jo alltid i bur på natta, men det hadde vi jo ikke nå… Men utrolig nok, hotellrommet kunne forlates i samme stand som da vi kom. Linus spiste ikke en millimeter hotellrom engang smiley Riktignok fikk han bånd på da vi skulle legge oss. Jeg surra ene enden rundt håndleddet, og så fikk han ca 1 meter bånd å bevege seg i. Hvis ikke, så hadde han sikkert vandret fram og tilbake halve natta og spist på både stoler og bord.

Linus fikk også være med inn i hallen en tur både lørdag og søndag ettermiddag. Det taklet han veldig fint 🙂 Spennende med så mange hunder og mennesker, syntes han. Vi traff forøvrig søster Meera med eiere ogsåsmiley I går hadde vi halvbror Emmett i ringen i klasse 3.smiley